Μαυρομάτης: «Έγγραφη διαμαρτυρία στη CEV»

Την άμεση παρέμβαση του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, προκάλεσε η νέα «περιπέτεια» της Εθνικής ανδρών που το απόγευμα καλείται να αντιμετωπίσει τη Γαλλία για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά, μη έχοντας καν προπονηθεί. 

Η συνεχόμενη ταλαιπωρία, αλλά και η άνιση μεταχείριση που υφίσταται ολόκληρη η ελληνική αποστολή, σε σχέση με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες στο τουρνουά, δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Έπειτα, λοιπόν, από τα πρώτα παράπονα που εξέφρασε ο αρχηγός αποστολής, Γιώργος Μανωλόπουλος στην χθεσινοβραδινή τεχνική σύσκεψη, αλλά και τις σημερινές αντιδράσεις του μέλους του Δ.Σ της ΕΟΠΕ, κατά της Οργανωτικής Επιτροπής, την υπόθεση ανέλαβε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας με προσωπικές του ενέργειες:

«Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο και άνευ προηγουμένου. Ενημερώθηκα για όσα έχουν έγιναν από χθες και σήμερα, έπειτα και από τα νέα περιστατικά, επικοινώνησα με τον Σουπερβάιζορ της διοργάνωσης, αλλά και πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της CEV, Πιέρ Μουλάινς, στον οποίο μετέφερα τα έξαλλα παράπονά μας για την απαξίωση με την οποία αντιμετώπισαν οι διοργανωτές την ελληνική αποστολή.

Δεν γίνεται να υφίσταται οποιαδήποτε ομάδα τέτοια μεταχείριση και τόνισα ότι εκτός από τις λεκτικές διαμαρτυρίες μας, η ΕΟΠΕ μετά το τέλος της διοργάνωσης θα προχωρήσει και σε επίσημη έγγραφη διαμαρτυρία προς τη CEV, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται», τόνισε ο Αχιλλέας Μαρομάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in