Συγκεντρωτικές σε ΕΠΕΣΘ, ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΔΑ

Συγκεντρωτική προπόνηση του κλιμακίου της ΕΠΕΣΘ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (4/12) στο ΕΑΚ Νεάπολης στην Θεσσαλονίκη, παρουσία του προπονητή της Εθνικής παίδων κ. Μάκη Δημητριάδη. Ο κ. Δημητριάδης αφού μίλησε στους αθλητές για το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας που μπαίνει σε εφαρμογή με σκοπό να συγκροτηθεί η επόμενη Εθνική παίδων, παρακολούθησε την προπόνηση.

Διεξήχθη καταγραφή των σωματομετρικών χαρακτηριστικών των αθλητών ώστε να αξιολογηθούν και να συγκριθούν με τα περσινά. Αγωνιστικός στόχος της συγκεντρωτικής ήταν η εξάσκηση βασικών στοιχείων ατομικής τεχνικής στην επίθεση και την υποδοχή. Η προπόνηση τελείωσε με ένα οικογενειακό διπλό.

Ο περιφερειακός προπονητής κ. Μπαλασάς Δημήτρης είχε στη διάθεσή του, τους εξής αθλητές: Σταυρακάκης Αναστάσιος, Δούρβος Θεόδωρος, Κουκουμάκας Παναγιώτης, Τσιράκης Οδυσσέας, Ηλίας Θεοδόσιος, Τζιουμάκας Γεώργιος (Ηρακλής), Καρασαββίδης Βασίλειος, Ιωαννίδης Ιωάννης, Κανελιάς Θεόδωρος, Γκρέμπενικ Γιάροσλαβ, Κοντοκώστας Κωνσταντίνος (Επίκουρος), Κουτσονίκας Ευάγγελος, Πατμανίδης Αναστάσιος (Άρης), Καλογιαννίδης Βασίλειος (ΜΕΝΤ), Χρηστινίδης Δημήτριος, Κερτικίδης Απόστολος, Κουντουρέτης Κυριάκος, Βεργιεμετζίδης Κωνσταντίνος (Αίας Ευόσμου), Κόκκινος Ευάγγελος (Περσέας), Κουβράκης Χρήστος, Χατζηγιαννάκης Αλέξανδρος (ΠΟ Μουδανιών), Παπάζογλου Αθανάσιος (Ελπίς), Νικοαλακάκης Κωνσταντίνος (ΧΑΝΘ).

Στο μεταξύ, η προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών της ΕΠΕΣΘ έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 21/12/2011 στο ΕΓ Μίκρας (17.30-19.30) με συμμετοχή του Ομοσπονδιακού προπονητή, Τάκη Φλώρου.


Κλιμάκια σε ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΔΑ


Εξάλλου, ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των κλιμακίων αγοριών και κοριτσιών στις Ενώσεις ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΔΑ που θα γίνει υπό την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών προπονητών Τάκη Φλώρου και Μάκη Δημητριάδη, προκειμένου να καταγράψουν και να αξιολογήσουν τους αθλητές - αθλήτριες των δύο Ενώσεων, στις ηλικίες 1995-96 αγοριών και 1996-97 κοριτσιών.


Το πρόγραμμα των επισκέψεων των δύο Ομοσπονδιακών προπονητών έχει ως εξής:

Τάκης Φλώρος ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΠΕΔΑ ΤΡΙΤΗ 13/12/11 ΩΡΑ 15.30-17.00 ΚΛ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
Τάκης Φλώρος ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΠΑΑΑ ΤΡΙΤΗ 13/12/11 ΩΡΑ 18.00-19.30 ΚΛ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (ΕΔΡΑ ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ).
Μάκης Δημητριάδης ΑΓΟΡΙΑ ΕΣΠΕΔΑ ΠΕΜΠΤΗ 22/12/11 ΩΡΑ 15.30-17.00 ΚΛ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
Μάκης Δημητριάδης ΑΓΟΡΙΑ ΕΣΠΑΑΑ ΠΕΜΠΤΗ 22/12/11 ΩΡΑ 18.00-19.30 ΚΛ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (ΕΔΡΑ ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in