Στο Ισραήλ με στόχο τη δεύτερη νίκη και την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στο Ισραήλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός όπου αύριο(20:15) θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Κφαρ Σαμπά στον 2ο αγώνα της φάσης των 32 του Challenge Cup.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αν και νίκησαν στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 σετ για να προκριθούν, χωρίς να μπουν στη ...περιπέτεια του «χρυσού σετ», χρειάζονται τη νίκη και μέσα στην έδρα των αντιπάλων τους.
«Το σύστημα πρόκρισης δίνει το πλεονέκτημα στην ομάδα που έχει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της και εξανεμίζει σε μεγάλο βαθμό το τι έγινε στον πρώτο αγώνα» δήλωσε στο www.olympiacos.org ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος επεσήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης:«Είχα πει και μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα στο Ρέντη ότι ο επαναληπτικός θα είναι δύσκολος. Περιμένω τη Χάποελ Κφαρ Σαμπά καλύτερη και ειδικά αν παίξει με τον βασικό της πασαδόρο που δεν αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα. Διαθέτουμε καλύτερη ομάδα αλλά χρειάζεται να το δείξουμε με τη σοβαρότητά μας και με την απόδοσή μας στο γήπεδο ώστε να επιστρέψουμε στον Πειραιά όχι μόνο με την πρόκριση αλλά και με τη νίκη».
*Οι δώδεκα βολεϊμπολίστες που έχουν συμπεριληφθεί, από τον Γιάννη Καλμαζίδη, στην αποστολή είναι οι εξής: Χιμένες, Κανέλλος, Πετρέας, Σωτηρίου, Λιβαθηνός, Φιλίποφ, Νοβότνι, Κοκκινάκης, Ανδρεάδης, Κουζούνης, Μάρκου, Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in