Champions League: Ήττα στις λεπτομέρειες για Ηρακλή

Την ήττα με 3-1 σετ (25-27, 25-22, 25-14, 29-27) γνώρισε ο Ηρακλής στο «Χαλκαπινάρ» της Σμύρνης από την Αρκάς, για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
*Στο πλευρό των κυανόλευκων στάθηκαν 30 μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ του Ηρακλή, τα οποία βρέθηκαν στο «Χαλκαπινάρ».
Αρκάς: Νταφ 11, Αγκάμεζ 22, Σούμπασι 15, Μπράβο 12, Χάνσεν 3, Μπουράκ 6, Σαχίν λ 38%, Πέριν 4, Καντεμίρ, Τότσογλου.
Ηρακλής: Χριστοφιδέλης 11, Τανίκ 11, Κορζενιέβιτς 6, Κράβαρικ 20, Μποζίδης 6, Σμαραγδής 12, Στεφάνου λ 52%, Τζιουμάκας 2, Κολτσιάκης, Δημητριάδης. 

Δρίκος: «Αξίζαμε να πάμε στο τάι μπρέικ»
Αμέσως μετά τον αγώνα με τον Αρκάς στο «Χαλκαπινάρ», ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, δήλωσε: "Είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλύτερο. Εμφανιστήκαμε καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι και πιστεύω πως αξίζαμε να πάμε στο τάι-μπρέικ. Η Αρκάς είχε καλύτερα στατιστικά από εμάς και γενικότερα έχει περισσότερες επιλογές από εμάς. Είναι εύκολο για έναν προπονητή να έχει πολλές επιλογές. Έχουμε το πρόβλημα με τον βασικό μας πασαδόρο και όλοι όσοι γνωρίζουν βόλεϊ καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι αυτό. Με αυτό το πρόβλημα πρέπει να αλλάξεις πολλά χωρίς να έχεις χρόνο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου εκτός από το τρίτο σετ όπου χάσαμε την συγκέντρωση μας. Ο Ηρακλής δεν αυτοκτόνησε, αλλά έχασε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο. Μας έλειψε και η τύχη».
Από την πλευρά του, ο αρχηγός των κυανόλευκων, Νίκος Σμαραγδής, ανέφερε: «Ήμασταν θετικοί στο πρώτο σετ αλλά τα πολλά λάθη που κάναμε στη συνέχεια έδωσαν την ευκαιρία στην Αρκάς να νικήσει. Η Αρκάς είναι πολύ καλή ομάδα και ήταν δύσκολο το έργο μας. Στο τέταρτο σετ έγινε μεγάλη μάχη αλλά δυστυχώς το χάσαμε. Έχουμε προβλήματα και πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε».
Ο τεχνικός της Αρκάς, Γκλεν Χογκ, τόνισε στη συνέντευξη τύπου: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι και έναν καλύτερο Ηρακλή, καθώς η ομάδα δούλεψε περισσότερο με τον Μποζίδη ως βασικό πασαδόρο στις προπονήσεις. Οι νεαροί μας παίκτες μας βοήθησαν στο τέλος πολύ να νικήσουμε. Είναι μία σπουδαία νίκη αλλά έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Όλα μπορούν να συμβούν στη συνέχεια, θα είναι δύσκολος ο αγώνας στη Σόφια αλλά και με την Νόλικο στην έδρα μας».
Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Αρκάς, Μπολέντ Καντεμίρ, δήλωσε: «Το πρώτο σετ δεν ήταν καλό για μας. Πιάσαμε καλή απόδοση από το δεύτερο σετ και μετά, κυρίως στο σέρβις. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in