CEV Cup: Ήττα και αποκλεισμός για τον Ηρακλή

Την ήττα με 0-3 σετ (18-25, 21-25, 21-25) γνώρισε ο Ηρακλής στο ΔΑΚ Ευόσμου από την Ντιναμό Μόσχας και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του CEV CUP.
Στο πρώτο σετ οι Ρώσοι ξέφυγαν με 3-7 χάρη στους τρεις συνεχόμενους άσσους του Πάβλοφ, ακολούθησε τάιμ-άουτ του Σωτήρη Δρίκου στο 11-17 και η Ντιναμό έφτασε στο 18-25.
Παρόμοια ήταν η εξέλιξη του δεύτερου σετ, με τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν με 8-13, τον Σωτήρη Δρίκο να παίρνει τάιμ-άουτ, ο Ηρακλής μείωσε σε 17-20 αλλά οι Ρώσοι διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα κάνοντας το 21-25.
Μέχρι το 11-11 του τρίτου σετ ο Ηρακλής ήταν μαζί στο σκορ με την Ντιναμό, η οποία ξέφυγε και διαμόρφωσε το 21-25.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό, ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, δήλωσε: «Παίζαμε με μία ομάδα που αγωνίζεται σ' ένα πολύ ανώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Προσπαθήσαμε να σπάσουμε το μπλοκ της Ντιναμό, όμως δεν τα καταφέραμε. Η Ντιναμό ήταν καλύτερη και δίκαια προκρίθηκε. Ο Ηρακλής μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει πολλές δυσκολίες. Τα παιδιά είναι καλά μεταξύ τους, έχουμε καλή ομάδα και θέλουμε να αφήσουμε την ατυχία πίσω μας».
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ντιναμό Μόσχας, Γιούρι Τσερέντνικ, ανέφερε: «Παίξαμε με καρδιά και μυαλό. Προετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα γι αυτό το παιχνίδι και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε και στο ρωσικό πρωτάθλημα και στο CEV να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε στο στόχο μας».
Ηρακλής: Χριστοφιδέλης 8, Κράβαρικ 11, Προύσαλης 1, Ντεσπέιν 11, Σμαραγδής 6, Πελεκούδας 2, Στεφάνου λ 53%, Τακουρίδης, Τζιουμάκας.
Ντιναμό Μόσχας: Οσταπένκο 3, Μάρκιν 6, Λι 8, Γκράνκιν 5, Πάβλοφ 21, Βέρες 10, Μπράγκιν λ 33%, Σερμπίνιν 4, Κρούγκλοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in