Στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης η εθνική εφήβων

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη, επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης η εθνική εφήβων, που βρίσκεται στην πόλη για προετοιμασία εν όψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 11 έως 15 Απριλίου στο Μαυροβούνιο.
Τους παίκτες συνόδευαν ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μάκης Δημητριάδης, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΟΠΕ, Κωνσταντίνος Δούλιας, ο πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης, Στράτος Μαρασλής και το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Μακεδονίας Θράκης, Ειρήναρχος Κεμανετζής.

Σύσσωμη η αποστολή επεσήμανε στον δήμαρχο ότι απολαμβάνει την παραμονή της στην Αλεξανδρούπολη, μια κατεξοχήν πόλη με μακρόχρονη παράδοση στο βόλεϊ, την οποία, μάλιστα, όλοι οι συμμετέχοντες θεωρούν «γούρικη» για την πετυχημένη συνέχεια των υποχρεώσεων τους. Παράλληλα ευχαρίστησαν τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΑΠΟΚΔΑ, Χρήστο Ζιώγα, για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια που παρέχουν στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Ευάγγελος Λαμπάκης, με τη σειρά του, εξήρε το μεγαλείο του αθλητισμού, το οποίο, όπως υπογράμμισε, διαμορφώνει ολοκληρωμένους χαρακτήρες και ισχυρές παρέες, ενώ ζήτησε να ενημερωθεί από τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για τους στόχους της ομάδας. Τέλος, ευχήθηκε η ομάδα να πάρει το «εισιτήριο» για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες με τα κατορθώματα της.

Θυμίζουμε πως η αποστολή της εθνικής απαρτίζεται από τους: Δαλακούρα Ανέστη, Κουμεντάκη Ραφαήλ, Καβαρατζή Ιωάννη, Κωνσταντινίδη Δημήτριο, Κοκκινάκη Μενέλαο, Καρασαββίδη Βασίλειο, Τζιουμάκα Γεώργιο, Χριστόφα Νικόλαο, Ηλία Θεοδόσιο, Στίγγα Κάσανδρο, Μαδούρα Ιωάννη, Πρωτοψάλτη Αθανάσιο, Λιόντα Μιχαήλ, Τουρνάκη Αλέξανδρο, Μαυραγάνη Νικόλαο, Στεφανίδη Χρήστο, Ζήση Δημήτριο και Χατζόπουλο Δημήτριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in