ΡΣΦΠ Τελχινίς - Rodian Beach Volleyball Cup 2012 - 2o τουρνουά

Κυριακή, 19 Αυγούστου - Ρόδος, Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» 

Σπουδαίο θέαμα και συναρπαστικές αναμετρήσεις είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ του ΑΚ ‘Καλλιπάτειρα’.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές που συμμετείχαν στο 2ο τουρνουά του Rodian Beach Volleyball Cup 2012 έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αγωνίστηκαν με πάθος και έδειξαν για άλλη μία φορά το υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο τους καταχειροκροτούμενοι από πολλούς φίλους του αθλήματος.

Στους άνδρες, οι 8 ομάδες του Κυρίως Ταμπλό αγωνίστηκαν με το σύστημα του διπλού αποκλεισμού σε αγώνες των δύο σετ στους 15 πόντους. Νικητές ήταν οι Αλέξανδρος Ρούσσος και Ιωάννης Τσακογιάννης οι οποίοι στον τελικό νίκησαν τους Λευτέρη Ριζούλη και Γιάννη Φλεβάρη με 2-0 σετ (15-11, 15-11).

Στις γυναίκες συμμετείχαν 6 ομάδες που χωρίστηκαν σε 2 ομίλους. Μετά τους αγώνες των ομίλων οι 2 πρώτες κάθε ομίλου έπαιξαν ‘χιαστί’ στους ημιτελικούς (1ος Α΄ ομίλου με 2ο Β΄ομίλου και 1ος Β με 2ο Α). Νικήτριες του τουρνουά ήταν η Φαίη Μίχου και η Ειρήνη Σφυρίου που μετά από έναν συναρπαστικό τελικό επικράτησαν με 2-1 σετ (15-12,26-28,15-11) της Μαρίας Βαμβύλα και της Κατερίνας Χειμωνέττου.

 

Αναλυτικά οι συμμετοχές,  τα αποτελέσματα, οι τελικές κατατάξεις, φωτογραφίες και βίντεο από τους αγώνες στο www.volley.tk  

 

βίντεο από τις απονομές

Αστέριτο Rodian Beach Volleyball Cup 2012 είναι μια σειρά από τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διοργανώνει ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’ στη Ρόδο και θα ολοκληρωθούν το Σεπτέμβριο. Είναι μια διοργάνωση εγκεκριμένη από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης  που φιλοδοξεί να προβάλει το άθλημα αλλά και να δώσει στους αθλητές και τις αθλήτριες μπιτς βόλεϊ του νησιού την ευκαιρία να αγωνισθούν  σε επίσημες διοργανώσεις εντός Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in