Έδειξαν ξανά το καλό τους πρόσωπο



Στο πέμπτο της κατά σειρά  φιλικό η ομάδα βόλεϊ γυναικών τουΠανναξιακού Α.Ο.Ν έδειξε και πάλι το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο αυτή τη φορά κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Οι Ναξιώτισσες κέρδισαν με 2-1 σετ τον αντίπαλο τους παραμένοντας  στο περισσότερο μέρος του παιχνιδιού συγκεντρωμένες  και μαχητικές με  καλές άμυνες, όπως μας έχουν συνηθίσει, και δυνατές επιθέσεις. Τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη αν και  λίγο ταλαιπωρημένα από το τουρνουά που........
συμμετείχαν δυο μέρες πριν έδειξαν πως όσο περνά ο καιρός και παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους γίνονται όλο και καλύτερες και η ετοιμότητα τους για το πρωτάθλημα που ξεκινά σε 13 μέρες είναι κάτι παραπάνω από  δεδομένη. Οι αθλήτριες του Πανναξιακού Α.Ο.Ν πήραν εμπειρίες από αυτό το φιλικό καθώς και από τα προηγούμενα που στη συνέχεια θα τους φανούν κάτι περισσότερο από πολύτιμα!

Τα σετ του αγώνα: 13-25, 25-15, 23-25

Οι συνθέσεις;

Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας:
προπονητής: Γιώργος Ρούσσης
σύνθεση: Νικολοπούλου, Καρακατσάνη, Σταθούλη, Μανοπάνου, Συμεωνίδη, Οικονομίδου, Διαμαντή, Σύλλα, Μαναριώτη, Τζίμα, Πόζα.

Πανναξιακός Α.Ο.Ν:
Προπονητής: Γιώργος Δερμάτης
Σύνθεση: Κακουράτου, Μόρφα, Χατζηνικολάου, Σέργη, Καρπουζά, Λαγουδάκη, Μουτζουρίδου, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου, Λαίου.

Της Νάνση Χερουβείμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in