Φιλικό "ξεμούδιασμα" με Α.Ο. Θήρας



Ο αθλητισμός είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ως μια δραστηριότητα σωματικής καλλιέργειας, ανταγωνισμού και ευγενούς άμιλλας.  Παράλληλα δε,  συνιστά  βασικό πολιτιστικό στοιχείο της ταυτότητας κάθε λαού με κύριους εκφραστές τους αρχαίους Έλληνες που απογείωσαν αυτή την πτυχή του. Ακόμα και στις μέρες μας εξακολουθεί να αποτελεί   έναν από του κύριους φορείς κοινωνικοποίησης και παιδαγώγησης  των νέων ανθρώπων.
Αυτό το  κοινωνικό  πρόσωπο  ανέδειξαν σήμερα το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο "ΔΑΟΣ" της Σαντορίνης, οι γυναικείες ομάδες του ΑΟ Θήρας και τουΠανναξιακού ΑΟΝ,  στην.....
μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση. Σκοπός  του αγώνα ήταν η συγκέντρωση χρημάτων τα οποία  θα διατεθούν μέσω της Ιερας Μητροπόλεως για την οικονομική στήριξη των απόρων οικογενειών  του νησιού.
Τα κορίτσια του Πανναξιακού, εκτός από το υγιεινό ταξιδάκι και την διήμερη περιπλάνηση  τους στα γραφικά σοκάκια   και την κοσμοπολίτικη καλδέρα της Σαντορίνης, είχαν την ευκαιρία να κάνουν και μια  χαλαρή προπόνηση ενόψει του δύσκολου αγώνα που ακολουθεί  την Τετάρτη στην Αθήνα με την Ένωση Βύρωνα για το κύπελλο Ελλάδος. Ο προπονητής Γιώργος Δερμάτης  λόγω των πολλών απουσιών ( Σιώρη, Φάρκωνα, Λαΐου και Μόρφα δεν ακολούθησαν την αποστολή  ενώ η Χατζηνικολάου αγωνίστηκε ελάχιστα)έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις 10 αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του  και  αρκετές φορές μάλιστα  αναγκάστηκε να παρατάξει   ανορθόδοξα σχήματα χρησιμοποιώντας την Σέργη ως τεσσάρι και την Απειρανθίτου ως διαγώνια.  
Παρόλα αυτά ο Πανναξιακός   επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ (16-25,15-25,19-25) αποτέλεσμα που ήταν  αναμενόμενο λόγω της μεγάλης  διαφοράς δυναμικότητας που έχουν οι δυο ομάδες. 
 Ο ΑΟ Θήρας είναι μια νέα ομάδα που κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα στην  τοπική κατηγορία Κυκλάδων, ενω ο Πανναξιακός πρωταγωνιστεί στην Α2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in