Επικίνδυνη έξοδος στη Νέα Σμύρνη για Πανναξιακό - Με τον Πορφύρα στο κύπελλο Ελλάδος


Μία στροφή  πριν την είσοδο των  «μεγάλων»  της Α1 γυναικών(Ολυμπιακός,  ΑΕΚ, Παναθηναικός....κ.α)  στον θεσμό του   Κυπέλλου Ελλάδας, έγιναν γνωστά τα ζευγάρια  που θα αγωνιστούν    στην 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.
Για δεύτερη συνεχόμενη κλήρωση ο Πανναξιακός καλείται    να αντιμετωπίσει  μακριά από την έδρα του  σε αγώνα νοκ άουτ μια δυνατή ομάδα της Αττικής.  Αυτή τη φορά ο αντίπαλος που βγήκε  από την κληρωτίδα είναι  ο......
 Πορφύρας.   Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με πορεία ανάλογη με αυτήν του Πανναξιακού στο πρωτάθλημα. Στον 2ο όμιλο της Α2 όπου αγωνίζεται έχει πετύχει το απόλυτο 4Χ4 και οδηγεί την κούρσα με 12 βαθμούς!
Θα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που οι δυο αυτοί αντίπαλοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Η πρώτη ήταν πριν από δυο περίπου μήνες στην Αγία Παρασκευή, στο τουρνουά " Φανούρης Αγαθός" όπου ο  Πανναξιακός είχε επικρατήσει  με 3-0 σετ και είχε κατακτήσει την πρώτη θέση της διοργάνωσης
Όλα τα ζευγάρια:
Ίωνες-Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός
Πετρούπολη-Χανιά
Πορφύρας-Πανναξιακός
Τελχινίς Ρόδου-ΖΑΟΝ
Ναύαρχος Βότσης-Ερμής Δράμας
Ηρακλής Ιωαννίνων-Αίας Ευόσμου
Ποσειδώνας Βέροιας-ΕΑ Λαρίσης

Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της  Α2 τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 20.00 στην Νέα Σμύρνη τον ιστορικό Πανιώνιο.
Για τους φίλαθλους της πρωτεύουσας που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά  και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες της ομάδας μας, το Κλειστό του Πανιωνίου βρίσκεται στην Άνω Νέα Σμύρνη, στη γωνία των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, τέσσερα χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας.  Εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές 134 ή 137 (από Αθήνα, σε συνδυασμό με το τραμ ή το μετρό από το σταθμό "Φιξ") και 218 ή 232 από Πειραιά και το Σταθμό "Δάφνη" του Μετρό. Επίσης, απέχει 200 μ. από το σταθμό "Αιγαίου" του τραμ (.βλ χάρτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in