Η Σύρος τούς μάγεψε...

Μαγεμένοι παραμένουν, δύο ημέρες μετά, όσοι έζησαν το 2o Masters Σύρου που φιλοξενήθηκε στην πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη.
Αθλητές, διοργανωτές, διαιτητές και ο απλός κόσμος, ακόμα και όσοι είχαν ενστάσεις, εντυπωσιάστηκαν από το φανταστικό σκηνικό που στήθηκε το περασμένο τριήμερο στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, με όσους έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό να λένε πως η διοργάνωση άγγιξε τα παγκόσμια στάνταρ και τους συμμετέχοντες να θέλουν να επιστρέψουν του χρόνου για να παίξουν εκεί τους τελικούς του Πανελληνίου Σιρκουί beach volley!

Η αρχική επαφή ΕΟΠΕ - Σύρου για τη διοργάνωση τουρνουά περιλάμβανε στο πλάνο την παραλία Γαλησσά (σ.σ. όπου τελικά έγιναν τα προκριματικά στις άρτιες εγκαταστάσεις του Blaze Café), ωστόσο όταν στο τραπέζι έπεσε η ιδέα του πρόεδρου της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων, Σταύρου Μπαλόπητα για φιλοξενία των αγώνων μπροστά στο επιβλητικό Δημαρχείο, όλοι είπαν αμέσως το «ναι»!
«Η ιδέα υπήρχε από παλιά και τελικά έγινε πράξη με τη βοήθεια και τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ερμούπολης Σύρου και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Σύρου. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον διευθύνοντα σύμβουλο Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δημήτρη Γρυπάρη, τον Δήμαρχο Σύρου, Γιάννη Δεκαβάλα και ειδικά τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ρούσσο, τον πρόεδρο του ΟΠΑΣ, Γιάννη Κεράνη και την Ανδριάνα Μπαφίτη, πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά στον κόσμο που αγκάλιασε το σπουδαίο αυτό τουρνουά στον όμορφο χώρο της πλατείας, με το αποτέλεσμα να ξεπερνά κάθε προσδοκία μας! Ευχαριστώ και τους χορηγούς, αλλά και τα μέλη του ΔΣ της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας που βρέθηκαν όλες αυτές τις ημέρες στο νησί μας. Ελπίζω να είμαστε όλοι εδώ ξανά και του χρόνου και γιατί όχι, να φιλοξενήσουμε και τους τελικούς», δήλωσε ο Σταύρος Μπαλόπητας.

Εντυπωσιασμένος και ο διεθνής, από το 2009, διαιτητής Χρήστος Κούβελος που επεσήμανε: «Αυτό που ζήσαμε στη Σύρο πλησιάζει τα κορυφαία τουρνουά που διεξάγονται σε κεντρικά σημεία πόλεων ανά τον κόσμο. Άλλωστε οι μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος, όπως η Ελβετία, η Αυστρία και η Γερμανία, διοργανώνουν τουρνουά σε πλατείες. Ο χώρος μπροστά από το Δημαρχείο αποδείχθηκε ιδανικός και ήταν φαντασμαγορικό για τους θεατές, αλλά και για όλους εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in