Ροδίτικες επιτυχίες στο μπιτς βόλεϊ

Μαρία Βομβύλα: ‘νταμπλ’ στην Πάτρα

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου, στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο ‘Atlas Sport Center’  στην Λεύκα Πατρών, πραγματοποιήθηκε τουρνουά μπιτς βόλεϊ στις κατηγορίες Γυναικών, Ανδρών και Μικτό. Οι αγώνες ήταν για

το Lipton Ice Tea - Summer Series 2013 που θα διεξαχθεί  σε διάφορα μέρη της Ελλάδας το φετινό καλοκαίρι.

Η ροδίτισσα  Μαρία Βομβύλα, που τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στην Πάτρα, ήταν η αθλήτρια που ξεχώρισε στους αγώνες αυτούς αφού κατέκτησε την πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες που αγωνίστηκε.

Στις γυναίκες η Μαρία με τη συμπαίκτρια της Έλενα Μπίρλη επικράτησαν των Ξανθή/Σαρλή ενώ στην κατηγορία αντρών οι Σύρος/Παπαδόπουλος επικράτησαν της ομάδας Λαζανά/Κουστουμπάρδη.

Και στην κατηγορία του μικτού η Μαρία Βομβύλα κατέκτησε το χρυσό αφού με το συμπαίκτη της Νίκο Ντόντη νίκησαν στον τελικό το ζευγάρι των Σχίζα/ Τσούση.

 

Ειρήνη Σφυρίου: χρυσό στη Χαλκιδική

Διακρίσεων συνέχεια για το ροδίτικο μπιτς βόλεϊ με την Ειρήνη Σφυρίου να κατακτά την 1η θέση σε τουρνουά στη Χαλκιδική.

Στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και ήταν το Test Event του North Area Beach Volley Circuit 2013 η  πρωταθλήτρια των περσινών North, Ειρήνη Σφυρίου με συμπαίκτρια  τη Σοφία Καψαμπέλη σ’ ένα συναρπαστικό τελικό νίκησαν με 2-1 σετ  τις Μαρία Κοτέογλου/Νίκη Μουντάκη (πρωταθλήτριες North 2011). Στον ημιτελικό είχαν προκριθεί νικώντας  το Νο1 του ταμπλό Τίλη / Τσοπούλου.

Στους άνδρες  την 1η θέση κατέκτησαν Χάρης Σακόγλου με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου αφού νίκησαν στον τελικό τους Ηλία Ζωλασταθιάδη / Αλέξανδρο Αλεξιάδη ενώ να σημειωθεί ότι την 3η  θέση στο τουρνουά κατέκτησαν ο ροδίτης Ιωάννης Τσακογιάννης και ο σύμπηκτης του Στράτος Καββαδάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in